Haapsalu Kutsehariduskeskus
5. taseme kutseõppe jätkuõpe (453)
mittestatsionaarne õpe
1 aasta
eesti keel
Eesti , Haapsalu
määramata:
tasuta
Vestlus TKO-25
Lisainfot eriala kohta annab Enna Kallasvee, enna.kallasvee@hkhk.edu.eelink opens on new page, telefon: +372 510 7062
Õppimine toimub tsükliõppena 1-2 korda kuus, E-T
Õppekavarühm: Majutamine ja toitlustamine
Eriala lühitutvustus: Toitlustuskorralduse eriala lõpetaja omab teadmisi töötamaks peakoka või restorani juhina.
Põhiõpingute moodulid:
Eriala põhiõpetajad:
Õppebaas: Teoreetiline õpe toimub kooli õppeklassides, praktiline õpe ettevõtetes ja asutustes praktikajuhendaja juhendamisel.
Praktika: Praktika läbitakse paralleelselt õppetööga oma praktika- või töökohas. Võimalik praktiseerida välismaal.
Kutseeksamid: Eriala lõpetajal on võimalus taotleda Vanemkokk, tase 5 kutsekvalifikatsioonilink opens on new page. Eksameid korraldab Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL), kelle poolt on ka moodustatud eksamikomisjon. Eksam koosneb teoreetilisest ja praktilisest osast.