Toitlustuskorraldus (tsükliõpe täiskasvanule)


Haapsalu Kutsehariduskeskus

5. taseme kutseõppe jätkuõpe (453)

mittestatsionaarne õpe

1 aasta

eesti keel

Eesti , Haapsalu

määramata: tasuta

Kandideerimistähtaeg: 08.02.2026


Sisseastumiskatse

Vestlus TKO-25

Sisseastumisvestlus toitlustuskorralduse erialale toimub 11.02.26 avaldusel märgitud ajal veebis. Link vestlusele saadetakse hiljemalt päev enne vestluse toimumist Teie avaldusele märgitud e-posti aadressile. ... Loe edasi

Lisainfo

Lisainfot eriala kohta annab Enna Kallasveeenna.kallasvee@hkhk.edu.eelink opens on new page, telefon: +372 510 7062

Õppimine toimub tsükliõppena 1-2 korda kuus, E-T

Õppekavarühm: Majutamine ja toitlustamine

Eriala lühitutvustus: Toitlustuskorralduse eriala lõpetaja omab teadmisi töötamaks peakoka või restorani juhina.

Põhiõpingute moodulid:

  • Toitlustamise- ja teenindamise korraldus
  • Teenuste disain ja turundus
  • Toitlustusettevõtte juhtimine
  • Praktika (toitlustusteenindus)
  • Praktika (toitlustusettevõtte juhtimine)

Eriala põhiõpetajad:

  • Kaire Raba
  • Demo Kaev
  • Kersti Õim

Õppebaas: Teoreetiline õpe toimub kooli õppeklassides, praktiline õpe ettevõtetes ja asutustes praktikajuhendaja juhendamisel.

Praktika: Praktika  läbitakse paralleelselt õppetööga oma praktika- või töökohas. Võimalik praktiseerida välismaal.

Kutseeksamid: Eriala lõpetajal on võimalus taotleda Vanemkokk, tase 5 kutsekvalifikatsioonilink opens on new page. Eksameid korraldab Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL), kelle poolt on ka moodustatud eksamikomisjon. Eksam koosneb teoreetilisest ja praktilisest osast.

Õppekava

Õppekeskkond

Rohkem infot