Toitlustusteenindus (lisavastuvõtt)


Viljandi Kutseõppekeskus

4. taseme kutseõppe esmaõpe (kutsekeskharidusõpe) (441)

statsionaarne õpe - koolipõhine õpe

3 aastat

eesti keel

Eesti , Vana-Võidu, Viljandimaa

täiskoormus: tasuta

Kandideerimistähtaeg: 11.08.2024


Sisseastumiskatse

Vestlus TT24 (lisavastuvõtt)

... Loe edasi

Keskmine hinne TT24/1

... Loe edasi

Lisainfo

Eriala lühitutvustus

Toitlustusteenindaja õppe käigus omandatakse oskused ette valmistada teenindusprotsessi, seades valmis serveerimiseks vajalikud vahendid, võtta vastu kliendid, esitleda tooteid ja teenuseid, nõustada kliente ning võtta vastu tellimusi. Toitlustusteenindaja valmistab ja serveerib erinevaid lihtsamaid toite vastavalt klientide vajadustele ja soovidele. Toitlustusteenindaja on oma töös korrektne, täpne, puhas ja töötab meeskonnas, suhtleb klientidega sõbralikult, lähtuvalt heast tavast. Toitlustusteenindaja töötab toitlustusteenust pakkuvas ettevõttes (restoran, kohvik, pubi, baar, ööklubi, klubi jm).


Meie pakume

Kaasaegseid õpitubasid ja mitmekülgset keskkonda sündmuste ja tähtpäevade korraldamisel. Võimalus on saada ettevalmistus oma ettevõtte loomiseks. Õppeperioodi ajal on võimalik ööbida kooli kaasaegses õpilaskodus. Võimalus õppetoetuseks. Vaba aega saab sisustada sportimise ja erialaringide tegevustega. 


Teilt ootame

Huvi ja soovi töötada meie meeskonnas, head stressitaluvust, korrektsust, puhtust ja positiivset suhtumist. Vajalik on hea füüsiline tervis ja vastupidavus. Kutse eeldab valmisolekut töötada ka puhkepäevadel, riiklikel pühadel, õhtusel ja öisel ajal. Töö võib olla periooditi pingeline.


Õppeaeg: 3 aastat

Õppetöö algus: 02.09.2024

Rohkem infot