Sisekujundaja assistent tekstiilialal (põhihariduse baasil)


Tallinna Tööstushariduskeskus

4. taseme kutseõppe esmaõpe (kutsekeskharidusõpe) (441)

statsionaarne õpe - koolipõhine õpe

26.08.2024

3 aastat

eesti keel

Eesti , Tallinn

täiskoormus: tasuta

Kandideerimistähtaeg: 26.07.2024


Vastuvõtukriteeriumid

põhiharidus (210)


* Omandatud põhiharidus (põhikool on lõpetatud) ja avaldusel kirjeldatud motivatsioon õppimiseks!

* Esindaja/ lapsevanem on nõus kandideerimisega, eriala valikutega ning nõustub õppekoha pakkumisel õppima tulekuga (SAIS avaldusele on lisatud täidetud ja digiallkirjastatud vorm). Kõik avaldused lükatakse tagasi kui puudub nõusolek!

* Soovitus - Keskmine hinne (eesti keel, inglise keel, füüsika, keemia, matemaatika)  on miinimumtulemusena 3,0 !


* Tuleb sooritada sisseastumiskatsed koolimajas kohapeal:  1)  üldteadmiste test HTM Moodle keskkonnas  ja 2)  01.08.2024  vestelda vastuvõtukomisjonis. 

* Katsetele palun võtta kaasa  ID-kaart ja kontrollida HTM Moodle konto toimimist: https://moodle.edu.ee/  

Tallinna Tööstushariduskeskus ei vastuta HTM Moodle kasutajakonto probleemide osas!


Katsete üldtulemuse põhjal  (keskmine hinne + üldteadmiste test + vestlus vastuvõtukomisjonis) pakutakse pingereas õppekohta 30le kandidaadile.


Edu kandideerimisel!



Rohkem infot


Sisseastumiskatse

2024/2025 Põhikooli baasil sisseastujate üldteadmiste test

Millega tegemist? Üldteadmiste test - küsimused õppeainetest - eesti keel, inglise keel, füüsika, keemia ja matemaatika!Kus ja millal toimub? 30.07-01.08.2024, koolimajas kohapeal arvutiklassis ja HTM Moodle keskkonnas https://moodle.edu.ee ... Loe edasi

SKApe24 - vestlus

Sisseastumise reeglid, tingimused ja vajaliku täpsustava info (õppekohtade arv) leiate kodulehelt:https://www.tthk.ee/vastuvotutingimused-ja-avalduse-esitamine/Vastuvõtt õppekavale toimub pingerea alusel, kui on täidetud minimaalne kandideerimise nõu ... Loe edasi

Lisainfo

Sisekujundaja assistent tekstiilialal mõtleb loovalt, arendab ruumide kujundamiseks sisekujunduslike ideid ja -tooteid ning valmistab sisustustooteid ja -elemente (tarbeesemed, kardinad, tekstiiltoolid, lambivarjud, kodutekstiilid) ja turustab neid erinevates müügikanalites. Õppe käigus omandatakse stiiliõpetuse, värvusõpetuse, klienditeeninduse, ettevõtluse, portfoolio koostamise alased teadmised ning oskused kasutades erialaga seonduvaid infotehnoloogilisi- ja teisi esitlusvahendeid ning erialalisi arvutiprogramme. Valikõpingute raames on võimalik õppida sisustusmaterjalide taaskasutust sisekujunduses, lastetoa ja panipaikade planeerimise ja kujundamise aluseid, kangaste ja tekstiilmaterjalide kujundamist erinevates tehnikates (siidimaal, siiditrükk, masintikand, viltimine), vaateakende kujundamist, taimede kasutamist ruumikujunduses ning pehme mööbli korrastamist. Õpe lõpeb kliendi soovidest lähtuva sisekujundusprojekti koostamisega ja esitlemisega kliendile ning sobiva sisustoote valmistamisega.


Tutvu õppekavaga siin (vali Tallinna Tööstushariduskeskus ja õppekava)!

Rohkem infot