Mehhatroonik (põhihariduse baasil)


Tallinna Tööstushariduskeskus

4. taseme kutseõppe esmaõpe (kutsekeskharidusõpe) (441)

statsionaarne õpe - koolipõhine õpe

26.08.2024

3 aastat

eesti keel

Eesti , Tallinn

täiskoormus: tasuta

Kandideerimistähtaeg: 26.07.2024


Vastuvõtukriteeriumid

põhiharidus (210)


* Omandatud põhiharidus (põhikool on lõpetatud) ja avaldusel kirjeldatud motivatsioon õppimiseks!

* Esindaja/ lapsevanem on nõus kandideerimisega, eriala valikutega ning nõustub õppekoha pakkumisel õppima tulekuga (SAIS avaldusele on lisatud täidetud ja digiallkirjastatud vorm). Kõik avaldused lükatakse tagasi kui puudub nõusolek!

* Soovitus - Keskmine hinne (eesti keel, inglise keel, füüsika, keemia, matemaatika)  on miinimumtulemusena 3,0!


* Tuleb sooritada sisseastumiskatsed koolimajas kohapeal:  1)  üldteadmiste test HTM Moodle keskkonnas  ja 2)  01.08.2024  vestelda vastuvõtukomisjonis. 

* Katsetele palun võtta kaasa  ID-kaart ja kontrollida HTM Moodle konto toimimist: https://moodle.edu.ee/  

Tallinna Tööstushariduskeskus ei vastuta HTM Moodle kasutajakonto probleemide osas!


Katsete üldtulemuse põhjal  (keskmine hinne + üldteadmiste test + vestlus vastuvõtukomisjonis) pakutakse pingereas õppekohta 30le kandidaadile.


Edu kandideerimisel!



Rohkem infot


Sisseastumiskatse

2024/2025 Põhikooli baasil sisseastujate üldteadmiste test

Millega tegemist? Üldteadmiste test - küsimused õppeainetest - eesti keel, inglise keel, füüsika, keemia ja matemaatika!Kus ja millal toimub?KOOLIMAJAS  kohapeal arvutiklassis (HTM Moodle keskkonnas https://moodle.edu.ee/ )NB! PALUN ... Loe edasi

MEHpe24 - vestlus

Sisseastumise reeglid, tingimused ja vajaliku täpsustava info (õppekohtade arv) leiate kodulehelt:https://www.tthk.ee/vastuvotutingimused-ja-avalduse-esitamine/Vastuvõtt õppekavale toimub pingerea alusel, kui on täidetud minimaalne kandideerimise nõu ... Loe edasi

Lisainfo

Mehhatroonika = mehha(anika) + (elek)troon(ika) + (informaat)ika on mehhaanika, elektroonika ja arvuti koostoime. Mehhatrooniku peamine tööülesanne on mehhatrooniliste seadmete, süsteemide ja alamsüsteemide koostamine, kasutamine ja testimine. Ta häälestab mehhatroonilisi süsteeme, kasutades selleks sobivaid kontroll- ja mõõtevahendeid. Valikõpingute raames on võimalik õppida metallitöötlemispinke ja nende mehaanikat, tööstusrobotite paigaldust, häälestust ja käitumist, hooneautomaatikat.


Tutvu õppekavaga siin (vali Tallinna Tööstushariduskeskus ja õppekava)!

Rohkem infot